Merhaba arkadaşlar,
Xiaomi telefon kullanan çoğu kişinin en büyük derdi, telefonda durduk yere çıkan reklamlar. Ben de bu reklam belasından kurtulmak için birden fazla yöntem denedim ve işe yarayan adımları sizinle paylaşmak istedim. Farklı modellerde değişiklik gösterebilir ama temel olarak bu adımlar işinizi görecektir.
Siz de denediğinizde, hangisinin işe yaradığını yorum olarak paylaşırsanız çok sevinirim!
Bu yöntemlerle ben Xiaomi’deki reklamların %90’ını kestim diyebilirim. Siz de denediğinizde sonucu yazarsanız, başka arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. Takıldığınız bir adım olursa buradan sorabilirsiniz!
Kolay gelsin!
Kaynak: https://www.kadirkarabulut.com.tr/xiaomi-reklamlari-nasil-kapatilir
Xiaomi telefon kullanan çoğu kişinin en büyük derdi, telefonda durduk yere çıkan reklamlar. Ben de bu reklam belasından kurtulmak için birden fazla yöntem denedim ve işe yarayan adımları sizinle paylaşmak istedim. Farklı modellerde değişiklik gösterebilir ama temel olarak bu adımlar işinizi görecektir.
Siz de denediğinizde, hangisinin işe yaradığını yorum olarak paylaşırsanız çok sevinirim!
1. Yöntem: Reklam Kişiselleştirmeyi Kapatma
- İlk olarak Ayarlar’a giriyoruz.
- Buradan Gizlilik kısmını bulup tıklayın.
- Açılan menüden Reklam Kişiselleştirme seçeneğini bulun.
- Buradaki “Reklamları Kapat” bölümünü aktif hale getirin.
2. Yöntem: msa Yetkisini Kapatmak
- Yine Ayarlar’a girin.
- Şifreler ve Güvenlik bölümüne geçin.
- En altta bulunan Yetkilendirme & Geri Alma menüsüne girin.
- Buradan “msa”yı bulup pasif hale getirin.
- Kapatma işlemi sonrası 10 saniye kadar bekleyin.
3. Yöntem: Sistem Uygulamalarında Reklamları Engellemek
- Ayarlar’a girin.
- Uygulamalar kısmına dokunun.
- Sistem Uygulama Ayarları bölümüne tıklayın.
- Buradan Güvenlik uygulamasına geçin.
- “Tavsiyeleri Alın” seçeneğini devre dışı bırakın.
Sadece güvenlik uygulamasındaki reklamlar kapanıyor. Diğer uygulamalar için aşağıya bakın.
- Sistem uygulamalarından Müzik uygulamasını açın.
- Sayfanın en altına inip “Reklamları göster”, “Çevrim içi öneriler”, “Kişiselleştirilmiş öneriler” gibi tüm bölümleri kapatın.
Ek Bilgi & Öneriler
Bazı modellerde farklı uygulamalarda da reklam ayarları olabiliyor. Kullandığınız uygulamaların ayarlarını tek tek kontrol etmeyi unutmayın.Bu yöntemlerle ben Xiaomi’deki reklamların %90’ını kestim diyebilirim. Siz de denediğinizde sonucu yazarsanız, başka arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. Takıldığınız bir adım olursa buradan sorabilirsiniz!
Kolay gelsin!
Kaynak: https://www.kadirkarabulut.com.tr/xiaomi-reklamlari-nasil-kapatilir