Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda sizlere Wild West temalı aksiyon dolu bir oyun olan Six Guns'ı nasıl indirebileceğinizi adım adım anlatmak istedim. Oyunu ilk kez duyanlar için; Six Guns, Gameloft tarafından geliştirilmiş açık dünya tarzında bir mobil kovboy oyunudur. Hem çevrimdışı hem de çevrimiçi görevlerle dolu bu oyun, hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabiliyor.
Android cihazlar için:
APK ile manuel yükleme yapmak isteyenler için kısa not:
Bu konuda sizlere Wild West temalı aksiyon dolu bir oyun olan Six Guns'ı nasıl indirebileceğinizi adım adım anlatmak istedim. Oyunu ilk kez duyanlar için; Six Guns, Gameloft tarafından geliştirilmiş açık dünya tarzında bir mobil kovboy oyunudur. Hem çevrimdışı hem de çevrimiçi görevlerle dolu bu oyun, hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabiliyor.
Android cihazlar için:
- Cihazınızda Google Play Store'u açın.
- Arama çubuğuna "Six Guns" yazın.
- Gameloft SE tarafından geliştirilen oyunu bulun.
- "Yükle" butonuna basarak oyunu cihazınıza indirin.
(Not: Oyun bazı bölgelerde kaldırılmış olabilir. Bu durumda APK dosyası ile yükleme yapılabilir.)
- App Store'u açın.
- Arama kısmına "Six Guns" yazın.
- Oyunu bulduktan sonra "İndir" seçeneğine tıklayın.
- Apple Kimliğiniz ile giriş yaptıktan sonra oyun cihazınıza yüklenmeye başlayacaktır.
- Six Guns resmi olarak PC sürümünü desteklemiyor ancak Android emülatörleri (Bluestacks, Nox Player gibi) kullanarak mobil versiyonunu bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.
APK ile manuel yükleme yapmak isteyenler için kısa not:
- Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeyi aktif hale getirmeniz gerekir.
- Güvenilir bir APK sitesinden oyunun en güncel sürümünü indirip kurabilirsiniz. (Virüs riski için dikkatli olun.)